ЕСБ-София ЕООД
Официален дилър на строителни машини DRESSTA за България. Вносител на трактори, прикачни съоръжения, комунална техника и др. Доставка на резервни части, филтри и консумативи, както и извършване на гаранционен и следгаранционен сервиз на доставената техника.
Контакти:
УЛ. "МЮНХЕН" №14, КВ. "ИСКЪР", 1528 СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ
Телефон: 02 9732575

През деветнадесет годишната си история ЕСБ София ЕООД успя да се наложи на пазара в България, както чрез предлагането на висококачествени машини за пътно строителство, сметища, наземно обслужване на летища, селскостопанска и горска техника, така и с поддръжката на специализиран сервиз за ремонт на доставяната от фирмата техника. За всички свои услуги и изделия фирмата осигурява дълго гаранционно и след-гаранционно обслужване.

 

При спешни случаи фирмата е готова да реагира в рамките на по–малко от 24 /двадесет и четири/ часа с високо квалифицирани сервизни специалисти, преминали обучение в завода-производител и сертифицирани по ISO 9001:2008.

 

ЕСБ София ЕООД разполага и с мобилни групи, които покриват всички райони в България, готови да реагират и през почивните дни.

 

За последните десет години сервизът на фирмата е извършил пълно възстановяване (основен ремонт) в сервизната си база на над десет челни товарача, както на DRESSTA така и на други производители. Ремонти на отделни възли (предавателни кутии на товарачи и булдозери, крайни редуктори на булдозери и пр.) се извършват както в сервизната база, така и на място, при клиента.

 

При извършване на ремонтно-възстановителната дейност се влагат резервни части и възли, доставени изключително от заводите производители на съответното оборудване.

 

Базирайки се на дългогодишния си опит в ремонтната дейност както и разчитайки на високия професионализъм на своите сервизни инженери и специалисти, ЕСБ София ЕООД без проблем дава дълги гаранционни срокове на всяка машина или отделен елемент ремонтиран в сервизната база на фирмата.

 

Разбира се за такава дейност сервизният екип на ЕСБ София винаги може и разчита на техническата помощ и оценки на техническите служби на фирма DRESSTA Co. Ltd. От своите дългогодишни партньори те срещат пълно разбиране, отзивчивост при разрешаване на проблеми както и сътрудничество, при споделяне на своя голям опит в производството и техническото осигуряване на намиращите се в експлоатация машини.